EL BLOG DEL CARME

Actualitat, informacions, anuncis, curiositats del dia a dia parroquial

Endreçats i ben posats

Els diumenges, quan fem la celebració dominical, cadascú s'asseu allà on hi ha un gomet enganxat al banc. Aquest darrer diumenge va haver qui deia que no hi havia lloc. Certament, els bancs de la nau central estaven plens, però quedaven llocs als bancs laterals i 24 places més al fons de l'església que no s'obren si no s'han d'omplir, per evitar la feina de la neteja en acabar la celebració. En resum, que diumenge passat érem 63 a missa i disposem de 88 places. Per tant encara hi ha espai suficient. Us deixem unes fotos perquè veieu lo ben col·locats que estem.

GRUP DE VOLUNTARIS OBERTURA ESGLÉSIA

Es crea un grup de voluntaris per obrir l'església els dies de les celebracions. El que fan és; Observar que tothom es posa hidroalcohol a l'entrar a l'església Assegurar que tothom porta la mascareta posada tota la celebració Obrir els espais dels bancs a mida que vagi arribant la gent Desinfectar els bancs al final de la celebració. Ja des d'ara gràcies per seguir les seves indicacions i moltes gràcies per la vostra ajuda.

HORARI DE MISSES SETMANALS

Reprenem la missa diària i dominical amb els següents horaris DE DILLUNS A DISSABTE Missa a les 10.00 del matí l'Església obrirà les portes a les 9.50. DIUMENGES Missa a les 12.00 del matí l'església obrirà les portes a les 11.30. NOMÉS S'HI PODRÀ ACCEDIR FENT ÚS DE LA MASCARETA. L'AFORAMENT MÀXIM PERMÈS ÉS DE 93 PERSONES

Fotogràficament parlant, som un desastre !

Aquest diumenge hem celebrat la primera missa després de 3 mesos de confinament, i per variar ens hem descuidat de fer algunes fotos!! Sort que n'hi ha que pensen més que nosaltres! La Montserrat Ossó ha fet una foto d'una mini novetat que s'ha trobat la comunitat: hem posat la creu de Taizé al fons de l'església. Potser poc a poc l'anirem decorant una mica més. Esperem que us hagi agradat.

Parròquia Mare de Déu del Carme - Raval -  Barcelona

C/ Sant Antoni Abat, 10  -  08001 - Barcelona  

Telf:  (+34) 93 442 25 63          e-mail: pqelcarme@gmail.com

  • Twitter - Gris Círculo
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon